Waarom een podium op All your talent?  

Als artiest wil je maar één ding en dat is optreden en in de spotlight staan. Met een podium op All your talent weet je zeker dat je in beeld komt! Een podium is volledig gratis maar vergroot wel jouw kans om geboekt te worden. Volgens ons is dat waar het om gaat. Met een link van jouw YouTube kanaal kan je met een opname van een live optreden alvast een huiskamerconcert geven aan de boeker. Succes verzekerd. En dat zonder kosten en de gage verdwijnt volledig in jouw broekzak. Wacht niet en maak nu jouw podium.

Wij maken het mogelijk dat jij direct contact hebt met een boeker zonder tussenkomst van ons. Heel eenvoudig d.m.v. het contactformulier. Jij bepaalt samen met de boeker de afspraken. Makkelijk en duidelijk zonder verborgen kosten of commissie. Dat is toch wat je wilt? Alles in eigen beheer, volledige regie over jouw optreden en de volledige gage in jouw zak? Dat is de reden dat wij kunnen zeggen ons podium maar vooral jouw podium is het waard!

Is dit alles? Nee natuurlijk niet…..

Als artiest ben jij natuurlijk verantwoordelijk voor jouw podium. Besteed hier aandacht aan en en zorg voor professionele uitstraling (beeld, geluid en informatie). Dit vergroot jouw kans om geboekt te worden. 

Veel artiesten geven aan dat acquisitie een tijdrovende klus is en niet de meest plezierige activiteit. Optreden is waar het om draait en dat begrijpen wij. Met ons platform ben jij als artiest waar het om draait en willen wij waar het kan jou ondersteunen. Voor ons betekent dit ook een actieve rol oppakken als het gaat om acquisitie. Het kan dus voorkomen dat wij jou benaderen zonder dat een boeker contact met je heeft opgenomen. Makkelijker kunnen we het echt niet maken maar laat wel duidelijk zien waar wij voor staan en dat wij er voor jou zijn. 

Nog een belangrijk speerpunt

We kunnen natuurlijk niet alleen de verantwoordelijkheid bij jou als artiest leggen. Jouw podium is natuurlijk van groot belang en moet er verzorgd uitzien. Maar wat is een platform waard zonder naamsbekendheid. Dit is onze verantwoordelijkheid en hier zullen wij veel tijd en energie insteken. Met deze inspanning willen een positieve bijdrage leveren om jou als artiest onder de aandacht te brengen.

All your talent de springplank naar succes!