Veel gestelde vragen

Hoe werk het

Om als artiest geboekt te kunnen worden moet je een podium (profiel) aanmaken. Dit podium is jouw artiesten cv en bevat een aantal verplichte onderdelen zoals een link van YouTube van een live optreden.

Zijn er kosten aan gebonden?

Nee. Een podium op All your talent is volledig gratis

Waarom ben ik verplicht mijn gage te vermelden bij mijn profiel?

De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel. Ook al speel je de pannen van het dak, als een boeker rekening moet houden met een bepaald budget is niet logisch dat alle artiesten getoond worden als deze buiten het bereik van het budget vallen

Waarom moet ik provincies selecteren waar ik wil optreden?

Zowel voor de artiest als voor de boeker kan dit wenselijk zijn. Als artiest kan je zelf direct aangeven wat je werkgebied is. Hierdoor kan je direct rekening houden met de afstand en maximale reistijd die voor jou wenselijk is. Tevens is dit een voordeel voor artiesten die alleen in een dialect zingen. Ook voor de boeker kan dit een een belangrijk criterium zijn in verband met de vergoeding voor de reiskosten van de artiest

Hoe word ik geboekt?

De boeker kan jou boeken via het contactformulier op jouw podium. Na ontvangst maken jullie samen afspraken over de boeking en het optreden. De afspraken, overeenkomst en betaling aan jou gaan buiten All your talent om is dus geen partij mbt tot de gemaakte afspraken.

In the spotlight op All your talent?

Wij bieden jou de mogelijkheid om prominent (voor bepaalde periode) in the spotlight te staan op de homepage. Dit vergroot jouw zichtbaarheid en meer kans om boekingen te realiseren. Jouw podium (artiestenprofiel) wordt dan getoond in de header (bovenaan) de homepage. Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.