Met All your talent vind jij de artiest voor jouw feest of event. Selecteer een genre waar jouw voorkeur naar uitgaat en laat je inspireren. Stel van tevoren jouw budget in zodat je er zeker van bent dat de artiest die jij moet hebben op jouw feest of event betaalbaar is. Alvast even een voorproefje van wat je kunt verwachten? Luister naar een live-optreden op het profiel van de artiest. Je krijgt meteen een muzikale indruk van de artiest en sfeerimpressie. Alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Als je een artiest hebt gevonden voor jouw event, dan kun je direct contact opnemen door middel van het contactformulier. Het is belangrijk om alle informatie te vermelden voor jouw feest of event. Hierbij kun je denken aan de aantal uren, locatie van optreden en eventueel beschikbare installatie. Deze informatie is nodig zodat de artiest een passende offerte kan doen. Ben je akkoord met de offerte, stuur een getekend exemplaar naar de artiest. Je hebt nu de artiest geboekt. 

Alle afspraken die gemaakt worden is tussen jou en de artiest. All your talent is hierin geen partij. 

Organiseer je een buurt- dorpsfeest, festival of een bedrijfsfeest en heb je een perfect podium nodig? Met een podiumwagen van All your talent is het feest compleet!

Minder stress met betrekking tot de organisatie en wil je het liever (deels) uitbesteden aan ons, neem dan via het contactformulier op de ste contact op met het team van All your talent.